Правила магазину

Ці Правила є регламентом роботи Інтернет-Магазину розміщеного за адресою: www.ksbooks.store, які регулюють основні положення діяльності Інтернет-Магазину.
Інтернет-магазином KS BOOKS, розміщеним за адресою ksbooks.store, керує: ТОВ "Іджис Груп" 
з юридичною адресою: 49000, м. Дніпро, вул. Мостова 6/10

I.    Основні поняття.
 
Використані у Правилах поняття означають:
1.   Відвідувач Сайту - особа, що відвідала сайт www.ksbooks.store без мети розміщення Замовлення.
2.    Користувач - фізична особа, відвідувач Сайту, що приймає умови угоди і хоче оформити Замовлення на сайті www.ksbooks.store
3.    Покупець - Користувач, що розмістив Замовлення на сайті www.ksbooks.store з метою придбання товару для особистих потреб.
4.    Продавець –
ТОВ "Іджис Груп" з юридичною адресою: 49000, м. Дніпро, вул. Мостова 6/10. Продавець є резидентом України, юридичною особою. Продаж товарів здійснюється зі складів Продавця, що знаходяться в Україні.
5.    Інтернет-магазин - Інтернет-сайт, розташований в мережі інтернет за адресою www.ksbooks.store, де представлені Товари, пропоновані Продавцем для придбання, а також умови оплати і доставки Товарів Покупцям.
6.    Сайт - www.ksbooks.store
7.    Товар - товари, представлені для продажу в інтернет-магазині
8.   Замовлення - належним чином оформлений запит Покупця на придбання і доставку за вказаною Покупцем адресою Товарів за ціною, яка відображається в Інтернет-магазині.  
9.    Обліковий запис клієнта (Особистий кабінет) - особисті дані клієнта, а також дані про попередні операції та стан обробки замовлень, записані в IT-системі KS Books, з доступом до системи, захищеної ім'ям користувача та паролем, створеним Клієнтом під час реєстрації.
 
II.   Загальні положення
 
1.    Продавець здійснює продаж Товарів через Інтернет-магазин за адресою www.ksbooks.store
2.    Замовляючи Товари через Інтернет-магазин, Користувач погоджується з умовами продажу Товарів, викладеними нижче (далі - Умови продажу товарів). У разі незгоди Користувач зобов'язаний негайно припинити використання сервісу і покинути сайт www.ksbooks.store
3.    Дані Умови продажу товарів, а також інформація про товар, представлена на Сайті, є публічною офертою відповідно до ст. 633 Цивільного кодексу України.
4.    Ці умови можуть бути змінені Продавцем в односторонньому порядку без повідомлення Користувача / Покупця. Нова редакція Умов набуває чинності з моменту її публікації на Сайті, якщо не буде передбачено інше.
5.    Угода користувача (далі - Угода) вступає в силу з моменту відправки Покупцеві Продавцем електронного підтвердження прийняття Замовлення при оформленні Покупцем Замовлення на Сайті.
6.    Ознайомлення та прийняття цих Умов є необхідною умовою використання Інтернет-магазину.
7.    Приймаючи замовлення в обробку, інтернет-магазин KS Books довіряє, що:
а. замовник підтверджує свою правоздатність та дієздатність;
б. дані та інформація, надана , інтернет-магазину KS Books Замовником, є вірною;
в. замовник прочитав та прийняв ці Загальні положення та умови.
8.    Договір роздрібної купівлі-продажу Товару вважається укладеним з моменту видачі Продавцем Покупцеві касового або товарного чека або іншого документа, що підтверджує оплату товару.
  
III.    Предмет угоди
 
1.    Предметом Угоди є надання можливості Користувачеві купувати для особистих, сімейних, домашніх і інших потреб, не пов'язаних із здійсненням підприємницької діяльності, Товари, представлені в каталозі інтернет-магазину за адресою www.ksbooks.store
2.    Дана Угода поширюється на всі види Товарів і послуг, представлених в наявності на Сайті, поки такі пропозиції присутні в каталозі інтернет-магазину.
 
IV.    Товари
 
1.    Продавець забезпечує наявність на своєму складі Товарів, представлених на Сайті. Супроводжуючі Товар фотографії є просто ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду Товару. Через індивідуальні налаштування або параметри екрана користувача можуть бути невеликі відмінності між зображенням та фактичним кольором Товару. Супроводжуючий Товар опис / характеристики не претендують на вичерпну інформативність і можуть містити друкарські помилки. Для уточнення інформації по Товару Покупець повинен звернутися в Службу підтримки клієнтів.
2.    У разі відсутності замовлених Покупцем Товарів на складі Продавця, останній має право виключити вказаний Товар із Замовлення / анулювати Замовлення Покупця, повідомивши про це Покупця шляхом направлення відповідного електронного повідомлення на електронну адресу або телефоном
 
V.    Порядок формування замовлення
 
1.    Замовлення можна розмістити в інтернет-магазині 24 години на добу 7 днів на тиждень за адресою www.ksbooks.store
2.    Покупка в інтернет-магазині не вимагає наявності облікового запису клієнта, але вимагає надання основних даних, які дозволять звернутися до Клієнта та надіслати Товари.
3.    Розміщення замовлення на купівлю в інтернет-магазині вимагає проходження всіх етапів замовлення. Якщо Клієнт бажає розмістити Замовлення на придбання, він обирає книгу, мову, якою вона написана та кількість з числа доступних Товарів за ціною, зазначеною на сайті www.ksbooks.store.  Вибір здійснюється за допомогою діалогових вікон на веб-сайті інтернет-магазину відповідно до їх функціональних можливостей, наприклад, шляхом вибору значка "додати до кошика". Клієнт також обирає спосіб оплати. Після вибору Товару вказуються необхідні дані та обраний спосіб оплати, клієнт вибирає "Підтвердити покупку", щоб надіслати замовлення. Підтвердження замовлення означає, що клієнт погодився придбати вибрані товари від KS Books за ціною, зазначеною на сайті www.ksbooks.store, а також з витратами на доставку.
4.    Оформивши Замовлення на сайті Клієнт отримуватиме зворотній зв'язок на зазначену адресу електронної пошти. Клієнт отримує підтвердження замовлення, інформацію про способи доставки та оплати, що обрав клієнт, а також інформацію про склад замовлення (кількість, перелік товару, вартість замовлення та доставки). Замовлення має унікальний номер. Електронний лист, що отримав Клієнт, є підтвердженням того, що замовлення на придбання Товару було належним чином оформлене і прийняте в обробку.
5.    Покупець несе повну відповідальність за надання неправдивих відомостей, що спричинили за собою неможливість належного виконання Продавцем своїх зобов'язань перед Покупцем.
5.    Максимальна вартість Товару в одному замовленні не може перевищувати 3000 (три тисячі гривень).
 
VI.    Ціни товарів та доставки
 
1.    Ціни на товари визначені в українській гривні та враховують ПДВ.
2.    Ціни не включають витрати на доставку.
3.    Інформація про загальну вартість замовлення, включаючи вартість доставки, представлена в кошику після того, як Клієнт вибрав спосіб оплати.
4.    Вартість доставки доступна на сайті.
5.    Ціна Товару на Сайті може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку. При цьому ціна на замовлений Покупцем Товар зміні не підлягає.
6.    Спеціальні пропозиції та акції, що діють в магазині KS Books не є сукупними, якщо в умовах конкретної пропозиції та акції не передбачено інше.
 
VII.    Способи оплати
 
1.    Сума замовлення складається з вартості замовлених товарів.
2.    Оплата Товара здійснюється:
а.    - готівкою при отриманні замовлення в сумі, що відповідає сумі замовлення, зазначеній на Сайті з урахуванням знижок, вартості доставки та комісії за перерахування готівкових коштів. Цей спосіб оплати можливий тільки при виборі доставки кур’єрською службою
б.    - безготівковими коштами на розрахунковий рахунок компанії згідно рахунку, який клієнт отримає на електронну адресу, яку він зазначив в замовленні. Сума в рахунку відповідає сумі Замовлення, що зазначена на Сайті з урахуванням знижок та вартості доставки.

в.    - банківською карткою на сайті в сумі, яка відповідає сумі замовлення і не враховує ціну за доставку
 
VIII.    Доставка замовлення
 
1.   Товар доставляється кур’єрською службою «Укрпошта» та «Нова Пошта» у вигляді поштового відправлення. Способи, а також приблизні терміни доставки Товарів вказані на Сайті в розділі «Способи і вартість доставки». Конкретні терміни доставки можуть бути узгоджені Покупцем з оператором Call-центру при підтвердженні замовлення.
2.   Територія доставки Товарів, представлених на Сайті, обмежена межами України.
3.   Затримки в доставці можливі зважаючи на непередбачені обставини, що сталися не з вини Продавця.
4.   При доставці Замовлення вручається Покупцеві або третій особі, що зазначена в замовленні в якості одержувача (далі Покупець і третя особа іменуються «Одержувач»).
5.   Ризик випадкового пошкодження Товару переходить до Покупця з моменту передачі йому Замовлення і проставлення Одержувачем Замовлення підпису в документах, що підтверджують доставку Замовлення.
6.   Всім клієнтам буде повідомлено по електронній пошті про поточний стан замовлення. 
7.   Адреса, зазначена замовником під час реєстрації в магазині, приймається як адреса доставки.
8.   Користувач розуміє і погоджується з тим, що:
    - здійснення доставки - окрема послуга, яка не є невід'ємною частиною придбаного Покупцем Товару, виконання якої закінчується в момент отримання Одержувачем Товару і здійснення платежу за нього. Претензії до якості придбаного Товару, що виникли після отримання та оплати Товару, розглядаються відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів».
 
IX.    Повернення товару та грошових коштів
 
1. Повернення Товару здійснюється відповідно до розділу «Обмін і повернення», за винятком Товарів, які не підлягають обміну та поверненню Згідно статті 9 Закону України «Про захист прав споживачів» від 15.05.1991 р № 1023-ХІІ та Додатки №3, а також постанови КМУ «Про реалізацію окремих положень Закону України« Про захист прав споживачів »від 19.03.1994 р № 172, до товарів відповідної якості, що не підлягають обміну (поверненню), відносяться: білизна натільна (в т.ч. бюстгальтери, спортивні бюстгальтери, труси, нічні сорочки, піжами, купальники), парфюмерно-косметичні вироби, ювелірні вироби тощо. Покупець має право відмовитися від отриманого Товару та розірвати Договір купівлі-продажу протягом 14 календарних днів з дня отримання Товару, не враховуючи день покупки, за винятком Товарів, які не підлягають обміну та поверненню відповідно до цієї Угоди.
2.   Товар, що повертається,повинен бути висланий Покупцем за допомогою кур'єрської служби «Нова Пошта» за наступною адресою: 49000, м. Дніпро, вул. Троїцька 10/2,  телефон (067) 2871000. Відправлення товарів здійснюється за рахунок Покупця.
3.   Повернення Товару належної якості:
а.    Повернення Товару належної якості можливе у випадку, якщо товар не використовувався, збережено його товарний вид, споживчі властивості, пломби, ярлики, а також збережений розрахунковий документ, виданий Покупцеві разом з проданим товаром.
б.    При відмові Покупця від Товару Продавець повертає йому вартість повернутого Товару, протягом 30 днів з дати надходження повернутого Товару на склад Продавця разом з заповненою Покупцем заявою на повернення. Повернення грошових коштів здійснюється виключно особі, зазначеній в замовленні на Товар, за умови надання такою особою копії його (її) національного паспорта, розрахункового документа (фіскальний чек, товарний чек і ін.), за який повертаються кошти. У разі, якщо Покупець в замовленні вказав невірні дані, або не надав для повернення грошових коштів всі документи, перераховані вище, Продавець залишає за собою право відмовити такому Покупцеві в поверненні коштів.
4.   Повернення Товару неналежної якості:
а.    Під товаром неналежної якості мається на увазі товар, який несправний і не може забезпечити виконання своїх функціональних якостей. Отриманий Товар повинен відповідати опису на Сайті. Відмінність елементів дизайну, або оформлення від заявлених в описі на Сайті не є ознакою неналежної якості Товару та / або неможливості використання його за призначенням.
б.    Якщо Покупцеві був переданий Товар неналежної якості та інше не було заздалегідь обумовлено Продавцем, Покупець має право скористатися положеннями ст. 8 «Права споживача у разі придбання ним товару неналежної якості» Закону України «Про захист прав споживачів».
в.    Вимоги про повернення сплаченої за товар грошової суми підлягають задоволенню протягом 30 днів з дня пред'явлення відповідної вимоги (п. 4 ст. 12 Закону України «Про захист прав споживачів»).
5.   Повернення грошових коштів здійснюється за допомогою повернення вартості оплаченого Товару поштовим, банківським переказом (через ПриватБанк), а також шляхом перерахування на банківську карту (карта повинна бути емітована на території України; валюта карти - гривня). Спосіб повинен бути зазначений у відповідному полі заяви на повернення Товару.
6.   Продавець не відповідає за недоліки Товару, якщо вони виникли після його передачі Покупцеві внаслідок порушення Покупцем правил користування або зберігання товару, дій третіх осіб, або непереборної сили.

X.    Відповідальність
 
1.    Продавець не несе відповідальності за шкоду, заподіяну Покупцеві внаслідок неналежного використання Товарів, придбаних в Інтернет-магазині.
 
XI.    Конфіденційність і захист інформації
 
1.    Персональні дані Користувача / Покупця обробляються відповідно до Закону України від 01 червня 2010 № 2297-VI «Про захист персональних даних».
2.    Персональні дані Покупців зберігаються в базі даних Продавця. Особисті дані збираються виключно з метою дотримання вимог, що діють в сфері регулювання податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку та відносин у сфері реклами. Термін зберігання і обробки персональних даних становить 5 років.
3.    При реєстрації на Сайті www.ksbooks.store Користувач надає наступну інформацію: Прізвище, Ім'я, адреса електронної пошти, номер контактного телефону та пароль для доступу до Сайту.
4.    Надаючи свої персональні дані при реєстрації на Сайті www.ksbooks.store, Користувач погоджується на їх обробку Продавцем, в тому числі і з метою просування Продавцем товарів та послуг.
5.    Продавець використовує персональні дані Користувача / Покупця:
- для реєстрації Користувача на Сайті;
- для виконання своїх зобов'язань перед Користувачем / Покупцем;
- для оцінки та аналізу роботи Сайту;
- для визначення переможця в акціях, що проводяться Продавцем.
5.1     Продавець має право відправляти інформаційні, в тому числі рекламні повідомлення, на електронну пошту і мобільний телефон Користувача / Покупця з його згоди. Користувач / Покупець має право відмовитися від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин відмови. Сервісні повідомлення, що інформують Користувача / Покупця про замовлення на етапах його обробки, відправляються автоматично і не можуть бути відхилені Користувачем / Покупцем.
6.    Продавець має право використовувати технологію «Cookies». «Cookies» не містять конфіденційну інформацію і не передаються третім особам.
7.    Продавець отримує інформацію про ip-адресу відвідувача Сайту www.ksbooks.store. Дана інформація не використовується для встановлення особистості відвідувача.
8.    Продавець не несе відповідальності за відомості, надані Користувачем / Покупцем на Сайті в загальнодоступній формі.
 
XII.    Термін дії Публічної оферти
 
1.    Публічна оферта вступає в силу з моменту її акцепту Відвідувачем Сайту / Покупцем, і діє до моменту відкликання акцепту Публічної оферти.
 
XIII.    Додаткові умови
 
1.    Продавець має право переуступати або яким-небудь іншим способом передавати свої права та обов'язки, що випливають з його відносин з Покупцем, третім особам.
2.    Інтернет-магазин www.ksbooks.store може бути тимчасово частково або повністю недоступний унаслідок проведення профілактичних або інших робіт або з будь-яких інших причин технічного характеру. Технічна служба Продавця має право періодично проводити необхідні профілактичні або інші роботи з попереднім повідомленням Покупців або без такого.
3.    До відносин між Користувачем / Покупцем і Продавцем застосовуються положення законодавства України.
5.    У разі виникнення питань і претензій з боку Користувача / Покупця він може звернутися до Продавця по телефону або іншим доступним способом. Все суперечки сторони будуть намагатися вирішити шляхом переговорів, у разі недосягнення угоди суперечка буде переданий на розгляд до судового органу відповідно до чинного законодавства України.
6.   Визнання судом будь-якого положення цієї Угоди недійсним не тягне за собою недійсність інших положень.

 

Варіанти оплати

-Кредитні / Дебетові картки
- PAYPAL

- Післяплата у поштовому відділенні